Πάλι στο Ευρωπαικό Δικαστήριο.

Διάβαζα που λέτε τα νέα στην ηλεκτρονική βερσιόν της Ημερησίας, και βρήκα το εξής καταπληκτικό.

Πάλι στέλνουν την Ελλαδίτσα μας στο Eυρωπαϊκού Δικαστηρίο. Γιατί?? Ακούστε τί πήγαν και βρήκαν… δεν τηρούμε λέει τα στάνταρντ ελένχου ενάντια της τρομοκρατίας στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας!!!

Μας χαρακτηρίζουν λοιπόν έκνομους (έλα άγιε μου Παρούπιε!), διότι σε αεροδρόμια τύπου Καστελίου Κρήτης ή αυτό της Ικαρίας, δεν βάζουμε όλους τους τουρίστες να βγάζουνε τις σαγιονάρες τους/παντόφλες/τσόκαρα στο security check αλλά τους περνάμε Α-ξυπόλητους μέσα, με κίνδυνο φυσικά να κρύβουν όπλα, χειρομβομβίδες, πυρηνικές βόμβες, τανκς και ότι άλλο χωράει ο νους..νά, ανάμεσα στο μεγάλο δάκτυλο, και στο άλλο το διπλανό.

Επίσης ίσως τους αφήνουμε ακόμα να πάρουν πάνω απο 100 γρ. Μέλι ή Λάδι πίσω στην χώρα τους.. ιιιιιιι…σσσσστττ , και ούτε καν έχουμε τα απαραίτητα μηχανήματα για να τους σκανάρουμε μέχρι το κόκαλο. Φανταστείτε λοιπόν τί μπορούν να κάνουν με όλα αυτά μέσα στο αεροπλάνο οι ζαλισμένοι απο τον ήλιο, το φαί και τον μπάφο διακοποκακόμοιροι.

Άφήστε τα…ξεφτίλα σας λέω. Μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε οτι τρώμε κοκορέτσι, νομίζω οτι είναι το δεύτερο χειρότερο που έχει βγει. Ντράπηκα πάλι η γυναίκα…

Comments

Category: Νέα
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.