This Prime Minister Must Be Stoned!

This Prime Minister Must Be Stoned δίσημη έννοια και σωστή όπως και να το πάρεις! Αλλά δεν είναι ο μόνος…. εκπρόσωπος τύπου ΕΛΑΣ σε προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις βιαιοπραγίες των μεγαλύτερων τσόγλανων της Ελλάδας, ισχυρίστηκε στο Σκάι ότι τα χημικά πέφτουν για τις πέτρες και μολότοφ….. Και στο μετρό ρε παπάρα γιατί πέφτουν χημικά; Πετούσαν οι πολίτες στα ΜΑΤ τα επικυρωμένα εισιτήριά τους; Δώστου μια ρε, του πούστη, με το μικρόφωνο, εκεί που το γουστάρει, να τελειώνουμε…. γιατί μέχρι να δουν το πέος τους σε στύση θα μας γαμήσουν όλους αυτές οι αδελφές.  

Ο Λοβέρδος βγαίνει στα κανάλια και ψεύδεται ασυστόλως… κι ο κόσμος τον ακούει και το ξέρει! Οι τραυματίες στο μετρό είναι δεκάδες. Τουλάχιστον 600 άνθρωποι χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη σήμερα. Η οργή μπορεί να είναι δίδυμη αδελφή της θλίψης αλλά ειναι επικίνδυνη. Φυλάγεστε!

Ο Παπανδρέου είναι ακόμα πιο γελοίος και πιο επικίνδυνος. Μόλις χθες ανάρτησε στον τοίχο του Facebook την εξής δήλωση: ‘Είμαι περήφανος γι’αυτή την Ελλάδα. Για την Ελλάδα που παλεύει, που αντέχει, που προσπαθεί, που δεν το βάζει κάτω’. Και σήμερα πλένει τα χέρια του με το αίμα μας, σαν μια μοντέρνα Λαίδη Μακμπέθ. Ίσως πρέπει να τον κάνω αναφορά στο Facebook για χρήση ναρκωτικών, μιας κι έχω κι αυτήν την επιλογή!

Φυσικά αυτή δεν είναι η μόνη ηλίθια δήλωση άξια αναφοράς… υπάρχουν παμπολλές! Αυτές όμως είναι πράγματι προκλητικές με το κλίμα που επικρατεί.

Είναι δυνατόν σήμερα να συγκεντρωθώ να δουλέψω; Η διαφθορά δεν ήταν το πρόβλημα. Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι ηλίθιοι, αλλά απατεώνες, εγκληματίες. Για αυτό και δεν σταματούν, για αυτό και δεν παραιτούνται. Δεν είναι κυβέρνηση, είναι μια συμμορία επικίνδυνη που αφού μας πάρουν ότι έχουν και θα μας πλακώσουν στο ξύλο μέχρι να μας αφήσουν ανάπηρους, πνευματικά κι οικονομικά. Το πρεζάκι που σου κλέβει το δεκάευρω είναι δέκα τάξεις ανώτερο του Παπανδρέου και της συμμορίας

Διάβάζω τουίτερ, κι όχι τις εφημερίδες, μαθαίνω από τον κόσμο που βρίσκεται εκεί, δεν περιμένω να γραφτούν τα βιβλία ιστορίας για να μάθω τι γίνεται και να καταλάβω ποιοι είναι οι εγκληματίες.

Όποιος αστυνομικός σήκωσε το γκλομπ του σε αυτές τις διαδηλώσεις, εύχομαι να ζήσει στην απομόνωση της επιλογής του και να να αρρωστήσει από την καταφρόνηση των συμπολιτών του. Εύχομαι να έρθει η στιγμή που θα σας κρίνουν τα παιδιά σας, αφού τους τα έχετε δώσει όλα…. να σας κοιτάξουν στα μάτια και να σας φτύσουν για λογαριασμό μου και για την Ελλάδα. Δουλειά σας είναι να προστατεύετε τους πολίτες, όχι τις κυβερνήσεις. Δεν είστε ιδιωτικοί ρε καταλάβετέ το! Είστε δημόσιοι υπάλληλοι. Βαράτε το αφεντικό σας; Τι εξέλιξη νομίσετε ότι θα χετε; Είναι δυνατόν να είστε ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ;

Αλλά μην φωνάζουμε μόνο τους μπάτσους ηλίθιους….. Δεν είναι μόνοι! Όποιος ψηφίσει ξανά πολιτικό του οποίου το όνομα αναγνωρίζει από τα βιβλία ιστορίας, όποιος ψηφοφόρος ξανασταυρώσει τους συμπολίτες του για την δική του βολή και όφελος, του εύχομαι να γίνει στόχος εγκληματιών κι απατεώνων, όμοιων με αυτών που φρόντισε να βοηθήσει.

Μακάρι κατά την διάρκεια αυτών των διαδηλώσεων να μην σκοτωθεί ούτε άνθρωπος, ούτε αστυνομικός (με συγχωρείτε, αλλά μόνοι σας επιλέξατε να διαχωρίσετε τη θέση σας!) γιατί θα γίνει εμφύλιος κι εγώ δεν θέλω να πάω πίσω, αλλά μπροστά.

Φταίω και θα επανορθώσω. Μπορεί να μην ακούτε τώρα την φωνή μου, αλλά θα έρθει η ώρα που θα είναι η μόνη φωνή που θα ακούτε. Δεν θα κοιμηθείτε άλλο βράδι ήσυχοι. Αυτό σας το υπόσχομαι. Φταίω και θα επανορθώσω.

 

 

Comments

Category: Απόψεις
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.