25 minus vs 25 plus

Κοριτσάρες μου, πλησιάζετε τα 30 ή τα έχετε περήφανα ξεπεράσει, ακούγεται οτι είστε σε ηλικία γάμου, δεν ακούγεται δηλαδή πολύ αλλά το στοματάκι της μαμάς σας δεν σταματάει. Εσείς όμως χωρίσατε περσι/φέτος/πρόπερσι, πρόσφατα τέλος πάντων, και πάνω που έχετε ανακαλύψει τι υπέροχα που είναι να ζεις ως single ούτε καν σας περνάει απο το μυαλό να νοικοκυρευτείτε, γλυκούλια τα μωρά στο πάρκο δεν λέω, αλλά παίζουν τόσα πάρτυ στην πόλη που πότε θα προλαβαίνετε να το αλλάζετε? Το σετάκι δουλειά – μπαρ κόμπο το έχετε κάνει καθημερινότητα και στο πίσω μέρος του αμαξιού αναμειγνύονται υπέροχες γόβες με φορέματα και βρώμικα πουκάμισα. Οι προβληματισμοί στα θέματα εκτός δουλειάς παρόλαυτα δημιουργούνται σε κάθε περιπτώση και με όποιο life-style έχεις επιλέξει και ειδικά όσον αφορά το γλυκό μέρος του παιχνιδιού, του άνδρες! Ως ελεύθερη και ωραία λοιπόν καλείσαι να διαλέξεις μεταξύ άλλων ανάμεσα σε 2 βασικές κατηγορίες ανδρών, αυτή του φοιτητή, φρέσκου πιτσιρικά, κάτω των 25 που σε γλυκοκοιτάει σαν να μην έχει ξαναδεί θηλυκό στη ζωή του, και αυτή του εργαζόμενου μεν, εξίσου ανώριμου δε, πλέον αγοριού, άνω των 25 με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς σχεδόν τα πάντα αλλά ξέρεις και ξέρει οτι το έχετε κάνει ήδη και στο παρελθόν. Εξίσου γοητευτικοί και οι δύο, οι 30άρηδες πλέον φροντίζουν την εμφανισή τους πιο πολύ και απο γκόμενα στα καλλιστεία, υπόσχονται μια τελείως διαφορετική περιπέτεια. Ποιον επιλέγεις?
Για να σας βοηθήσω λοιπόν έχω συνοψίσει μερικά απο τα βασικά χαρακτηριστικά των δύο κατηγοριών υπο εξέταση. Τα συμπεράσματα δικά σας και περι ορέξεως…

<25

– Λέει τους φίλους του man, και ενίοτε εσάς woman, οι φίλοι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του.
– Κοιμάται τουλάχιστον 3 ώρες μετά τα μεσάνυχτα, ξυπνάει κατευθείαν για το μεσημεριανό
– Δεν έχει απαιτήσεις να τον “καταλάβεται”, μην διανοηθείτε να έχετε απαιτήσεις να σας “καταλάβει”
– Το σεξ είναι πολύ ενδιαφέρον.
– Ζηλεύει όταν βγαίνεται και δεν μπορεί να βγει, ποτέ δηλαδή, πιστεύει οτι το γραφείο είναι το πιο safe area, και ότι όλοι απλά δουλεύουν.
– Δεν μπορείς να προγραμματίσεις κάτι μαζί του, γιατί απλά δεν ξέρει τι του ξημερώνει..everyday is a Saturday, everyday is a party
– Θέλει να του κάτσεις απο το πρώτο βράδυ
– Σοβαρή σχέση σημαίνει οτι θα πρέπει να μιλάτε κάθε μέρα στο τηλέφωνο
– Αποφεύγει τις σοβαρές σχέσεις γιατί έχει και μια ζωή να ζήσει
– Θέλει να σε κάνει χαρούμενη και ανακαλύπτει τον τρόπο

>25

– Οι φίλοι, οι οποίοι έχουν ονόματα τα οποία θα πρέπει να γνωρίσετε και στις φίλες σας, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωή του, μετά έρχεται η δουλειά.
– Κοιμάται τουλάχιστον 1 ώρα μετά τα μεσάνυχτα επειδή κάνει chat στο κινητό, δεν έχει φάει ποτέ μαζί σας μεσημεριανό
– Ζητάει να τον καταλάβεται, θέλει να σας καταλάβει, αλλά δεν μπορεί.
– Το σεξ είναι υπέροχο, αλλά η μπάλα επίσης
– Ζηλεύει τους συναδέλφους σας στο γραφείο γιατί ξέρει πολύ καλά οτι είναι νο1 φλερτ area.
– Προγραμματίζεις μαζί του τα πάντα, αλλά μετά στα ακυρώνει γιατί κάτι πιο σημαντικό σε δουλειά/φίλους έχει προκύψει.
– Θέλει να του κάτσεις απο το πρώτο βράδυ, αλλά μετά έχει αμφιβολίες αν θα ήσουν κατάλληλη να γίνεις η κοπέλα του.
– Σοβαρή σχέση σημαίνει οτι μάλλον θα θέλετε γάμο και οτι θα πρέπει να μιλάτε κάθε μέρα στο τηλέφωνο για όλη σας τη ζωή.
– Αποφεύγει τις σοβαρές σχέσεις, χωρίς να ξέρει ακριβώς γιατί, αλλά μάλλον γιατί το ίδιο κάνουν και οι φίλοι του.
– Θέλει να σε κάνει χαρούμενη και τον έχει τον τρόπο ήδη δοκιμασμένο

Comments

Category: Απόψεις
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.