ΓΑΠ: ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!

Και μετά φωνάζουνε οι Έλληνες ότι ξυπνήσανε! Κούνια που μας κούναγε, και γλυκά που μας νανούριζε…. Φυσικά τα δελτία ειδήσεών μας δεν πρόκειται να αναδημοσιεύσουν τέτοια πράγματα για αυτό θα σας τα πω εγώ κι ας με γράφετε εκεί που δεν φτάνει ο ήλιος.

Ως γνωστόν είμσατε υπό την κατοχή των πλουτοκρατών, αυτών που ελέγχουν ακόμα και τις τράπεζες λες κι είναι η τσέπη του μπαμπάκα τους (δες εφοπλιστές, δες το Alter for fuck’s sake!), από την δομή του πολιτικού κι οικονομικού συστήματος και δεν μπορούμε – ακόμα- να κάνουμε τίποτα για αυτό.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου είναι προδότης της πατρίδας αλλά δεν είναι ο μόνος. Στο βίντεο που ακολουθεί ξένοι δημοσιογράφοι αηδιάζουν από την έσχατη προδοσία του πρωθυπουργού μας απέναντι στον ελληνικό λαό και κοινοβούλιο, και δεν το κρύβουν. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να τον αποκαλέσουν ηλίθιο!  Ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι ο ΓΑΠ είναι ένοχος για εσχάτη προδοσία κι ότι ηγήθηκε την πώληση ασφάλιστρων κινδύνου χρεωκοπίας (CDS), με την υποστήριξη μελών του στενού του κύκλου, αξίας 1,3 δις ευρώ, λίγο αφού κέρδισε την εξουσία, τον Δεκέμβριο του 2009. Την ίδια ακριβώς στιγμή που πήγε στο ΔΝΤ και ζήτησε 110 δις οικονομική βοήθεια. Σιγουρεύοντας έτσι ότι θα οδηγηθούμε στην καταστροφή και ότι το δικό του στοίχημα θα ευδοκιμήσει. Όχι απλώς ήξερε ότι η χώρα μας είναι σε κακή κατάσταση, αλλά πόνταρε στην αποτυχία της Ελλάδας! Αν η Ελλάδα πτώχευε, αυτός και το παρεάκι του θα γινόντουσαν πλούσιοι. Τι νομίζετε ότι επέλεξε;

Συνεχίζοντας έτσι την κατά συρροή προδοσία του (πόσα ψέματα σας έχει πει και τον πιστεύατε καημένοι μου Έλληνες…..) Δείτε το βίντεο εδώ: Ο Παπανδρέου, οι φίλοι του, η προδοσία

Ενώ λοιπόν ο Παπακωνσταντίνου έκανε τουρ τις Ευρώπες, και μας διαβεβαίωνε τάχα μου δήθεν, ότι όλα αυτά ήταν μια έκπληξη και ότι όλα θα τεθούν υπό έλεγχο μέχρι τον Μάρτη του 2010, ο κύριος Παπανδρέου έτριβε τα χεράκια του γνωρίζοντας ότι οδηγώντας την χώρα μας (που ποτέ του άλλωστε δεν αγάπησε ή πόνεσε γιατί δεν μεγάλωσε καν σε αυτήν) στην χρεοκοπία, θα αποκτούσε αυτός την αμύθητη περιουσία που θα μπορούσε να είχε κληρονομήσει κι από τον πατέρα του, Ανδρέα, αν δεν τα είχε φάει όλα στις γκόμενες και στα μπουζούκια….

Επίσης η υποκρισία του και το θράσος του δεν βρήκαν όρια, αφού την ίδια ακριβώς στιγμή δήλωνε στον τύπο ότι υπάρχουν κερδοσκόπου που short-αρουν την Ελλάδα (για τον εαυτό του μιλούσε, shortareis, όταν βάζεις ανάποδο στοίχημα, δηλαδή όταν ποντάρεις ότι κάτι θα πάει κακά, θα πέσει η τιμή, κλπ) και επηρεάζουν αρνητικά. Αλλά φυσικά δεν θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά μόνος του, χρειάζεται τις τράπεζες του, τους εφοπλιστές του, όλο το σύστημα στην διάθεση του γκάνγκστερ εγκληματία κι ανθέλληνα, ΓΑΠ.

Όταν η Αγγλία διαπίστωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με το τραπεζικό σύστημα και φοβήθηκε το ανελέητο σορτάρισμα των τραπεζών στα χρηματιστήρια, μετά την κατάρρευση της Northern Rock, πολύ απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ, με σύμφωνη την κυβέρνηση του Μπράουν και την κεντρική τράπεζα της Αγλλίας, το δικαίωμα να σορτάρεις τις τράπεζες, διότι διαπίστωσαν ότι τέτοιες κινήσεις ήταν καθοδηγούμενες και μπορούσαν να οδηγήσουν τις τράπεζες στην καταστροφή πριν την ώρα τους. Απλά.

Στην Ελλάδα, μόλις καταλάβαμε ότι μπορούμε οδηγώντας τους συνανθρώπους μας στην καταστροφή να πάρουμε ένα ακόμα οικοπεδάκι στην παραλία είπαμε Αλληλούια κι έτσι κάναμε. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η κεντρική τράπεζα Ελλάδας κατηγορείται για την στάση της, αφού η κεντρική τράπεζα Ελλάδας έκανε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συνέστησε η ΕΕ και κι η κεντρική τράπεζα Ευρώπης και εγώ κι εσύ, και κάθε άνθρωπος που καταλαβαίνει 2-3 πράγματα από τζόγο…

Συνεργός του ΓΑΠ και η κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας, (μακάρι να ήξερα ακριβώς ποιος αλήτης ήταν υπεύθυνος γιατί μ’ αρέσει να μιλάω με ονόματα για να μπορώ να εκφράσω την καταφρόνια μου και να τους δείξω ότι δεν τους φοβάμαι) η οποία την ίδια στιγμή αποφάσισε να αλλάξει το νομικό καθεστώς για να τον βοηθήσει στην μεγαλύτερη προδοσία που γνωρίσαμε από τον ΓΑΠ μέχρι τώρα. Πώς τον βοήθησε; Αλλάζοντας το χρονικό περιθώριο, έτσι ώστε όταν σορτάρεις κυρβενητικά ομόλογα, να έχεις περιθώριο  αντί για 3, 10 ολόκληρες μέρες να αφήνεις την θέση σου ανοιχτή, με αποτέλεσμα να μειώονται οι απώλειες αυτών που στοιχηματίσουν υπέρ της καταστροφής της Ελλάδας (γυμνά CDS). Όσο πιο πολύ καιρό μένουν οι θέσεις αυτές ανοιχτές, τόσο πιο πολύ μειώνεται η αξία των Ελληνικών ομολόγων, διασφαλίζοντας έτσι τυχόν απώλειες, ενώ η αξία των CDS εκτοξεύθηκε στα ύψη. Τι εννοώ ύψη…

Τα ασφάλιστρα κινδύνου πτώχευσης, τα λεγόμενα CDS, που εκμευταλλέυτηκε το παρεάκι του Παπανδρέου στην τιμή του 1,3 δις ευρώ, τώρα αξίζουν ….. 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ με τα οποία θα μπορούσε ή Ελλάδα να ξεπληρώσει τα ομόλογα εκδοθέντα στις αγορές εξωτερικού και τα δάνεια εξωτερικού ή αλλιώς περίπου το 8% του χρέους της Κεντρικής Διοίκησης.  Αν δεν ήθελε να τα δώσει όλα (φραπ!), θα μπορούσε να καλύπτει τις δανειακές μας υποχρεώσεις για τα επόμενα 2 χρόνια χωρίς να καταφεύγει σε νέα δάνεια τοκογλυφικού προφίλ από τις αγορές ή του ΔΝΤ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ! 

Έκπληξη μεγάλη φαίνεται να έχει προκαλέσει το γεγονός, ότι ο Παπανδρέου και το παρεάκι του, δεν αγόρασαν τα ασφάλιστρα κινδύνου πτώχευσης για να προστατεύσουν την χώρα μας, ούτε να στεφθούν ήρωες, αλλά για την δικιά τους τσέπη, το δικό τους καλό…. Βασικά δεν τα αγόρασαν καν αυτοί, τουλάχιστον όχι με χρήματα που βρήκαν στην τσέπη τους, αλλά με χρήματα που βρήκαν στην δική σας τσέπη.

Ο Παπανδρέου πούλησε αυτά τα CDS, τα οποία είχε αγοράσει μέσω του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου (ΤΤ) τους προηγούμενους μήνες (άρα τα είχε χρηματοδοτήσει ο ελληνικός λαός! Ακούτε ρε μαλάκες γιατί χανόμαστε) σε μια ομάδα φίλων του για 40 εκατομμύρια δολάρια κέρδος. Θα μου πεις, έλα μωρέ συ μαλάκα… δεν μας σώζουν 40 εκατομύρια δολάρια σαν χώρα. Ναι δεν μας σώζουν ρε κομματόσκυλα, αλλά εγώ δεν έχω καμία όρεξη να παίζουν με τα λεφτά μου και τις συντάξεις μας, τζόγο, να μοιράζονται τα κέρδη και να κάθονται τα κοράκια να γευματίζουν πάνω στα σωθικά μου λέγοντας, ‘Τι να τον θάψουμε μωρέ, ούτως ή άλλως νεκρός είναι’ …….

Θέλω να μάθω ποιο είναι αυτό το παρεάκι του Παπανδρέου, ποιοι είναι αυτοί οι πλουτοκράτες που κάθονται πάνω σε μια περιουσία του ελληνικού λαού ύψους 27 δις. Όπως τα πήραμε από τον βασιλιά, έτσι να πάρουμε κι από αυτούς ότι μας ανήκει. Τα θύματα του Βερνυ Μαντοφ μπόρεσαν και αποζημιώθηκαν παίρνοντας τα χρήματά τους πίσω, γιατί όχι κι εμείς!

Ο Μαξ Κάιζερ δεν αστειεύεται όταν λέει ότι ο ΓΑΠ ‘is another one of these fly by night dictators that comes in, ransacks the country and sails off somewhere with his crackwhores and his cocaine.

Ο εν λόγω κύριος όμως, απευθύνει και σε μας μια ερώτηση: τι θα κάνετε για αυτόν τον ηλίθιο, θα πιείτε πάλι τα ουζάκια σας και θα το ξεχάσετε;  Έτσι φαίνεται πως θα κάνουμε πάλι… μα κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Comments

Category: Απόψεις
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. neo-xesokratis says:

    Oloi ta exoun valei me ton Papandreou. Opoios kai na itane ta idia tha ekane. Den leo oti den eine geloios alla koita kai tous allous pou DEN theloun ekloges.

    Xipniste, den eine oute prosopiko, oute kommatiko to thema… eine i parakmi tou ellinismou, ta skiladika, o foivos, i skepsi oti i kaliteri zoi eine otan den douleueis, alla mono kleveis kai i malakia pou dernei to ethnos olakero.

    O Papandreou eine to spyri, oxi i alergeia. Zoa

Leave a Reply

Your email address will not be published.