Απλώς δεν σε γουστάρει – Δες τα σημάδια!

Κάποιες φορές όταν γνωρίζουμε κάποιον και μας αρέσει, είναι εύκολο να αγνοήσουμε τα προειδοποιητικά σημάδια και να παραλείψουμε το γεγονός ότι μπορεί τα αισθήματά του να μην είναι αμοιβαία. Αν λοιπόν καταφέρουμε να συγκεντρωθούμε για λίγο στις πράξεις του, αντί στο χαριτωμένο κωλαράκι του, και στα πράγματα που ΔΕΝ λέει και ΔΕΝ κάνει, θα μπορέσουμε εύκολα να αντιληφθούμε πότε ένας άντρας δεν ενδιαφέρεται.

Όλες μας χρειαζόμαστε συχνά πυκνά ένα reality check, εγώ έκανα το δικό μου πρόσφατα, απο το οποίο σας παραθέτω τα μαθήματα-παθήματά μου. Όπως καταλαβαίνετε μιλάω στον εαυτό μου, πολλές φορές το κάνω και φωναχτά, αλλά διαπίστωσα ότι με βοηθάει να τα γράφω στο να τα θυμάμαι καλύτερα…

1. Προτιμάει να είναι φίλος σου
Μπορεί να το τονίσει από την αρχή της γνωριμίας ή λίγο μετά… “Γιατί, φίλοι δεν είμαστε;”, μπορεί να ρωτήσει. Όσο αθώα κι αν το θέσει, ή ακόμα κι αν ακουστεί ότι ειπώθηκε τυχαία, η έννοια της φιλίας είναι σχεδόν ταυτόσημη με την ανεξαρτησία.

Δίχως δεσμεύσεις από κανέναν και σε τίποτα, μπορεί πιο εύκολα να σε κρατάει σε ελεγχόμενη απόσταση, πράγμα το οποίο τον βολεύει για να πράττει κατά το δοκούν.

2. Καθόλου ή μόνο σεξ
Ναι, ναι! Θα τα βάλω αυτά τα δύο μαζί, γιατί στην ουσία το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και το αυτό. Μια σχέση δίχως προοπτική θα έχει είτε ελάχιστη οικειότητα, είτε μόνο σεξ (σερβιρισμένο ίσως με λίγη σάλτσα) και κυρίως όταν είναι υπό την επήρρεια αλκοόλ ή όταν δεν έχει άλλη καβάντζα (είναι αυτό τώρα ελληνική λέξη; Ποιον κακομεταφράσαμε πάλι;).

Στην ουσία, σε χρησιμοποιεί όποτε είναι βολικό, αλλά είναι σίγουρο ότι θα μπεις σε δεύτερη μοίρα αν εμφανιστεί καινούριο πρόσωπο και μάλιστα ‘θα-έπρεπε-να-ήξερες-ότι-αυτή-η-σχέση-ήταν-καθαρά-σεξουαλική’.

Στην πραγματικότητα, ένας σίγουρος τρόπος για να καταλάβεις τα αληθινά του συναισθήματα είναι να εξετάσεις τον τρόπο που συμπεριφέρεται μετά το σεξ. Αν τυχαίνει να είναι συνέχεια βιαστικός να φύγει ή τον παίρνει ο ύπνος αμέσως με το που ακουμπάει το κεφάλι του στο μαξιλάρι, τότε έχεις την απάντησή σου.

Το ίδιο ισχύει κι αν κοιμάται σπίτι σου, αλλά βάζει το ξυπνητήρι να χτυπήσεις στις
7.30 το πρωί τις Κυριακής, για να προλάβει να κάνει τις προγραμματισμένες του
δουλειές.

Αν σε καλεί μόνο αργά την νύχτα ή/και δεν έχετε πει ποτέ ‘καλημέρα’ στο κρεβάτι, οι κλήσεις του ονομάζονται ‘booty calls’ και δεν χρίζουν καμίας ιδιαίτερης αξίας ή σημασίας, μπορείς να τις αγνοήσειες και να πέσεις πάλι για ύπνο.

3. Απουσιολόγιο
Όταν κάποιος δεν πολυγουστάρει, εξαφανίζεται συχνά και για μακρά διαστήματα, χωρίς κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία. Μάλιστα μπορεί να αντιδράσει αρνητικά στις όποιες σχετικές ερωτήσεις σου. Αν δείχνει ότι δεν έχει διάθεση να το συζητήσει κι απαντάει με αοριστίες ή μισόλογα είναι γιατί θέλει να τον δεις ως ‘ελεύθερο σκοπευτή’ (ή ‘ελεύθερο κι ωραίο’ όπως λέγαν οι παλιοί, αλλά επειδή μπορεί να είναι και μπάζο εδώ που τα λέμε είπα να το αλλάξω λιγάκι).

Πρόσφατα διαπίστωσα, ότι η απουσία δικαιολογιών δεν ισχύει σε όλες τις εκδόσεις των ‘αδικαιολόγητων απουσιών’. Μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά αν αυτό ισχύει, τότε θα είναι κατά πάσα πιθανότητα πολλές (εώς πάρα πολλές), οι κοινώς ονομαζόμενες ‘πίπες’.

4. Πρωτοβουλία – Δισταγμός, σημειώσατε 0-1
Άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι ντροπαλοί, άλλοι ότι φταίνε οι γυναίκες που παίρνουν τόσες πολλές πρωτοβουλίες από μόνες τους, κι άλλοι απλά δεν λένε τίποτα, γιατί δεν είναι καλοί στα ψέματα.

‘Ενας άντρας διστάζει να πάρει πρωτοβουλία γιατί φοβάται ότι αυτό θα σε ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο ενώ αυτός προσπαθεί διακριτικά να κρατήσει την απόστασή του. Έτσι όλα θα εξαρτηθούν από εσένα και δική σου συμπεριφορά. Από την στιγμή που δεν ενδιαφέρεται και πολύ να σε ικανοποιήσει εσένα προσωπικά ή τις επιθυμίες σου, θα προτιμήσει να το αφήσει, όλο το παιχνίδι, πάνω σου. Με αυτόν τον τρόπο δεν αισθάνεται καμία υποχρέωση να ανταποκριθεί στις κινήσεις σου.

(Επειδή τελευταία έχει μεγάλο σουξέ η προσέγγιση ‘κάνω-σερβίς-πετάω-το-μπαλάκι-και-μετά-κατευθείαν-μεταβολή-και-πίσω-στα-ντους’ , στο εξής όποιες προτάσεις για τένις ή πινγκ-πονγκ θα απορρίπτονται αυτομάτως. Μόνο squash παίζουμε… κι αυτό αν είναι καλά φουσκωμένο το μπαλάκι! Επίσης δεν παίζουμε ‘πόρτες’ ούτε ‘φεύγα’, αν δεν παίξουμε πρώτα ‘πλακωτό’.)

5. Κυνηγητό
Δεν νομίζω ότι είναι μεγάλο το ποσοστό των γυναικών που απολαμβάνουν να βρίσκονται στη θέση του κυνηγού, αλλά όπως και να’χει, σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι αν αυτός δεν κάνει καμία προσπάθεια. Όταν ισχύει αυτό, θα το καταλάβεις γιατί θα αισθάνεσαι ξαφνικά σαν την Ζήνα, The Warrior Princess….στην καλύτερη των περιπτώσεων!

Θα καταλάβεις επίσης ότι υπάρχει έλλειψη αμοιβαιότητας, όταν νιώσεις σαν χαλασμένο φανέρι πεζών, κολλημένο στον ‘Γρηγόρη’… Εσύ εκπέμπεις πράσινο φως, δίνεις σημάδια, κάνεις κινήσεις με τα χέρια, καμιά φορά κάνεις κι εκείνον τον ενοχλητικό θόρυβο (νιαουρίζοντας) κι ο άλλος κάθεται απέναντι και χάσκει….

(Να κουβαλάω πάντα μαζί μου, ένα μπουκαλάκι Ούζο 12, από αυτό που ‘σε περνάει απέναντι’….κι όταν τον ξαναδώ του το σκάω στο κεφάλι, μήπως η διαφήμιση λέει αλήθεια και πιάσει;! Τα αφρόλουτρα δεν έκαναν δουλειά, ούτε το αποσμητικό, ίσως η απάντηση βρίσκεται όντως στο αλκόολ κι όσο υπάρχει αλκόολ να υπάρχει ελπίδα…)

Εσύ προσπαθείς να σπρώξεις μια κατάσταση και καταλήγεις να κάνεις πάντα την πρώτη κίνηση, ενώ αυτός αδιαφορεί. Θα είναι ικανοποιήμενος με αυτό το διακανονισμό και θα αντιδράει ή θα ανταποδίδει μόνο όποτε τον βολεύει.

6. Μετά το χαρακτηριστικό ήχο, παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας (Μπιπ!)
Αυτό πια είναι φως φανάρι… ‘Να Λόλα, ο ‘Σταμάτης’!’, γιατί κανείς δεν είναι συνέχεια υπερβολικά απασχολημένος για να δει κάποιον που τον ενδιαφέρει. Όταν κάποιος είναι ‘πολλά-βαρύ’ τον περισσότερο καιρό και δεν έχει χρόνο να σε δει ή να σου τηλεφωνήσει, στέλνει στην ουσία ένα βαρύγδουπο μήνυμα (υποσυνείδητα κι όχι στο κινητό σου, γι΄αυτό σταμάτα να το τσεκάρεις και να ξαναδιαβάζεις τα παλιά σας μηνύματα), το οποίο λέει ότι δεν θέλει να δημιουργήσει χρόνο στη ζωή του για σένα. Ακόμη λέει ότι οτιδήποτε άλλο κάνει είναι πιο σημαντικό κι ενδιαφέρον από το να περάσει χρόνο μαζί σου. Λέει κι άλλα το μήνυμα που δεν θέλω να στα διαβάσω τώρα…

Θυμίσου όμως, όταν τα μηνύματα που ανταλλάσσετε μοιάζουν πιο πολύ με λίστες από όλα τα πράγματα που έχει να κάνει στο γραφείο, στο σπίτι, τα χόμπις του, τα προγράμματα που παρακολουθεί στην τηλεόραση, τις εφημερίδες που πρέπει να διαβάσει, τα ψώνια που αναβάλει εδώ και τόσο καιρό και τώρα φυσικά ήγγικεν η ώρα… , αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται… ούτε καν για σεξ!

Το ότι σου τσαμπουνάει δεκάδες δικαιολογίες το δευτερόλεπτο, δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται να μην τον παρεξηγήσεις. Η λίστα είναι μεγάλη κι ατελείωτη, γιατί απλά προτιμάει να κάνει οτιδήποτε άλλο από το να περάσει χρόνο μαζί σου, και μάλλον είναι πολύ ευγενικός για να στο πει στα ίσα. Ή θα προτιμούσε να το παίζει φίλος σου, για να σε έχει από κοντά, μην τυχόν και χρειαστεί καμιά ‘ένεση αυτοπεποίθησης’, επίσης γνωστή κι ως αρπαχτή.

7. Παραφωνία λόγων και πράξεων
Αν κάποιος ξεχνάει να σε πάρει τηλέφωνο, ή να απαντήσει σε ένα μήνυμα και γενικώς άλλα λέει κι άλλα κάνει, σίγουρα δεν ανησυχεί πολύ να κρατήσει τον λόγο του απέναντί σου, κάτι το οποίο καταδεικνύει ότι δεν τον πολυενδιαφέρει τι άποψη θα σχηματίσεις για αυτόν. Με το να μην κρατάει τις υποσχέσεις του, σε κρατάει σε απόσταση, αφοπλίζοντας τις όποιες προσδοκίες σου.

Ονομάζω αυτήν την τακτική ‘άλλα-λόγια-να-αγαπιόμαστε’, και την συμπεριφορά του άλλου ‘αλαλούμ’.

8. Περίγυρος
Αν κάποιος σε γουστάρει, θέλει να σε γνωρίσει όχι μόνο στους φίλους του και την οικογένειά του, αλλά και στους γνωστούς του! Για να έχουν το νου τους, να μην σε πλησιάσουν…

(Στις μέρες μας, η ανανέωση της κατάστασης σχέσης στο Facebook θεωρείται από πολλούς ένα είδος πιστοποιητικού σχέσης. Μια δημόσια παραδοχή που φέρει έναν αέρα επισημοποίησης.)

9. Αυτός κι οι φίλες του
Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο να ξεχωρίσουμε πότε οι φίλες του είναι πραγματικές και πότε πρόκεται απλά για άλλες γυναίκες, από ότι να διαβάσουμε όλα τα παραπάνω σημάδια στην συμπεριφορά ενός άνδρα, για αυτό δεν θα επεκταθώ πολύ πάνω στο ζήτημα, αλλά αντιθέτως θα είμαι πολύ συγκεκριμένη.

Όσο φιλικός και κοινωνικός κι αν είναι κάποιος, όταν ο φιλικός του κύκλος αποτελείται κυρίως από γυναίκες, είναι είτε γυναικάς που χρειάζεται συνεχής ή έστω συχνή αυτοεπιβεβαίωση (για αυτό κρατάει το ‘χαρέμι’ του κοντά), είτε αισθάνεται γενικά πιο άνετα με τις γυναίκες. Η πρώτη περίπτωση είναι αυτό που είναι…

Την προσοχή σας χρειάζεται η δεύτερη περίπτωση, διότι μπορεί να έχετε ήδη παρερμηνεύσει το φιλικό του ενδιαφέρον ως ερωτικό. Αυτός μπορεί να σας αντιμετωπίζει με άνεση μεν (χαίρεσαι εσύ!), αλλά ομοίως δε με όλες τις άλλες γυναίκες στην ζωή του (μην χαίρεσαι!)…

Θα το καταλάβεις γιατί θα στο πει. Πολύ απλά και χαλαρά θα μιλάει σε σένα (ή μπροστά σου) για άλλες γυναίκες. Αν μάλιστα αρχίσει ευθαρσώς να κάνει και συγκρίσεις, τότε είναι που αγγίζει τα όρια της ασέβειας…

(Ενώ δεν θέλω να σου υπαγορεύσω τι να κάνεις αν σου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, θα σε παρακαλέσω θερμά να κάνεις το πρώτο πράγμα που θα σου’ ρθει στο μυαλό, ακόμα κι αν είναι η ίδια σκέψη που έκανες την τελευταία φορά και τελικά κώλωσες.)

10. Αποφυγή δέσμευσης
Όταν όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά επ’αορίστου χρόνου, σίγουρα δεν υπάρχει καμιά ‘φωτιά στα μπατζάκια μας’. Και χωρίς ‘φωτιά στα μπατζάκια μας’, τα παντελόνια δεν κατεβαίνουν. ‘Ασε κι έχει κρύο, άδικα θα πουντιάσουν τα μπουτάκια μου.

Φυσικά, αυτό δεν μπορείς να το κρίνεις από την αρχή, ο καθένας μας έχει διαφορετική αίσθηση του κινδύνου και με βάση αυτήν την αντίληψη διαλέγουμε την ταχύτητα με την οποία κινούμαστε. Δεκτόν, αλλά όταν δεν δεσμεύεται ούτε για-ένα-σινεμά-διάλεξε-εσύ-την-ταινία-κάποια-στιγμή-μες-την-επόμενη-βδομάδα-ή-όποτε-σε-βολεύει-εσένα-καλύτερα, παράτα το. Ούτε μέλλον υπάρχει, αλλά ούτε και παρόν.

Comments

Category: Απόψεις
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
24 Responses
 1. Kardashian says:

  Help me, μιλάω με ένα παιδί εδώ και δυο βδομάδες μου έχει πει πως εινια δυσκολος στις κοπελες δηλαδη αν δεν του αρεσει η αλλη δεν προκειτε να κανει κατι και το γουστο του εινια δυσκολο.. μεσα απο τον χαρακτηρα μου λεει πως του αρεσω παρα πολυ και ελπιζει να του αρεσω κ εξωτερικα για να κανουμε.. ειναι 17χρονων ειναι παρθενος και μου ειπε πως δεν ετυχε να κανει σεξ με κοπελα γιατι θελει η πρωτη του να εινια ξεχωριστη.. αυτοματως μετα απο μερικα λεπτα μου ειπε “θελω να μου τα μαθεις εσυ”. λογικα με θεωρει ξεχωριστη ή τι να πω δνε ξερω..Μου εχει πει οτι το πρωτο πραγμα που ερωτευεται σε μια κοπελα εινια το χαμογελο και το εχω μετα ειπε τα ματια και να εινια γλυκια τα εχω και τα 3 αλλα οσο για αυτον πανω κατω εχω καταλαβει τι του αρεσει σε μια κοπελα και κοιταω να κανω ακριβως αυτα οχι οτι αλλαζω για αυτον αλλα τα βγαζω πιο εντονα σε αυτον.. Το προβλημα ομως εινια οτι εγω θελω να κανω μια φυσιολογικη σχεση ειδικα μαζι του γιατι ειναι παρα πολυ καλο παιδι.. αυτος ομως ειπε πως θελει να κανει σχεση με μια κοπελα κοντα του γιατι η πρωην του ηταν σχεση απο αποσταση.. μετα απο αυτο μου ειπε πως δεν θελει σχεση και του ειπα πως ουτε εγω καιγομαι για σχση (μικρο ψεμματακι) και πως κανενας μας δεν ξερει τι θα γινει γιατι μπορει να βγουμε κ να του αρεσω και να περναει τοσο καλα που να θελει σχεση..
  Αν βγουμε και του αρεσω κ κανουμε κατι αλλα μου πει πως δεν θελει σχεση.. απο τα λεγομενα μου-του πιο πανω πιστευεις οτι μπορω να κανω κατι για να τον αλλαξω γνωμη;

 2. Social Media says:

  Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι φυσιολογικό. Δώσε λίγο χρόνο κι ‘αέρα’ στη σχέση σου και σύντομα θα φανεί αν είναι απλά μια φάση, ή απλά, η αρχή του τέλους. Όλα μες τη ζωή είναι.

 3. μηνα says:

  Γεια σας,θα ήθελα την γνωμη σας και για το δικο μου θέμα…εδω και ένα χρόνο και δυο μήνες ειμαι με ένα αγόρι όταν πρωτογνωριστήκαμε δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μου έτυχε κάτι τέτοιο έκανε σαν τρελος για μένα εκπλήξεις,αγκαλιές φιλία και πάνω απο όλα μου έδινε σημασία είχα εγώ πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή του οπότε τσακωνόμασταν και του έλεγα πάνω στα νεύρα μου να χωρίσουμε μου έτρεμε ολόκληρος και με ικέτευε να μην χωρίσουμε ότι δεν μπορεί χωρίς εμένα και αλλα τέτοια…εδω και κάποιο καιρό αλλαξε ριζικά (εδώ και δυο μήνες μου είπε ο ίδιος) μου είπε σε μια συζήτηση που είχαμε πτι δεν είναι το ίδιο ερωτευμένος μαζί μου είναι αλλα όχι όπως στην αρχη και το θεωρεί φυσιολογικό όπως μου είπε είναι λογικό είμαστε ένα χρόνο μαζί όλα με τον καιρό αλλαζουν ( εγώ δεν το πιστεύω αυτο πιστεύω πως ότι αφήνεις σε αφηνει δεν κάνει προσπάθειες για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα γιατι για αυτον δεν υπάρχει πρόβλημα δεν είναι όμως έτσι δεν χάνονται όλα μέσα σε ένα χρόνο )εξαφανιζετε ώρες γιατι ασχολειτε με την μουσική και πρέπει να μελετάει μου είπε ότι αυτο είναι πρωτερεοτητα για αυτον και δεν βαζει τίποτα πάνω απο αυτο και ότι ειμαι εγωίστρια που δεν το σέβομαι (πραγματικά σας λέω δεν θα είχα πρόβλημα αν βταν μόνο αυτο αλλα ακομη και τις ώρες που του περισευουν προτιμά να μένει μέσα ή να πηγαίνει για ένα γρήγορο σουβλάκι πχ με τους φίλους του…δεν τον νοιάζει να μην με δει και δυο και τρεις μέρες…πεφτει για ύπνο και δεν μπορεί να στείλει ένα καληνύχτα με έχει θεωρήσει τελείως δεδομενη τωρα ειδικά έτυχε να λείπουν και όλοι οι φίλοι μου σε διακοπές οπότε…δεν ξέρω τι να κάνω πονάω παρά πολύ θέλω κάτι αλλο αλλα δεν μπορώ να τον χωρίσω γιατι αμεσως μετά το μετανιώνω :(

 4. Maria says:

  Τι να κανω;να το παρατησω η οχι;

 5. Maria says:

  Kαλησπερα γνώρισα κάποιον το καλοκαίρι οταν γνωριστείκαμε κάναμε αμέσως σεξ στη πορεία μου έστελνε καταριπας μηνύματα και με κυνηγούσε οταν ήρθαμε πιο κοντα τσακωθηκαμε γιατι άρχισε να απομακρινετε.Μετα το χειμώνα ξανά βρεθήκαμε και μου δήλωσε οτι θελει να φτιάξει τη ζωή του επαγγελματικά και οτι δεν ειναι για σχεση ωστόσο ομως με ψάχνει ζηλεύει κοιμόμαστε μαζι ολη νυχτα αγκαλιά στο σπιτι του ξυπνά με μαζι αγκαλια τρώμε μαζι ειναι πολυ στοργικος μου ζητα να βγουμε σε διαφορα μαγαζια πραγματικά δεν τον καταλαβαίνω και δυστηχως μαλλον την εχω πατήσει μαζι του και περιμενω

 6. Joanna says:

  Το έχω πάθει και εγώ. Εδώ και 2 χρόνια βγαίνω με ένα αγόρι (για σινεμά, ποτό, φαγητό κλπ) και μετά ακολουθεί το κλασικό (όχι πάντα) για το τέλος της βραδιάς. Ποτέ δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, μόνο από μηνύματα και σχεδόν καθημερινά. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν από τους φίλους/ες του αν και του έχω γνωρίσει 2-3 φίλες δικές μου. Επίσης μου έχει δηλώσει ότι δεν θέλει σχέση ενώ του έχω δηλώσει ότι θα ήθελα να έχω μια φυσιολογική σχέση. Θα ήθελα επίσης να επισυμάνω ότι γνωριζόμασταν χρόνια πριν, μόνο που είχαμε και οι δύο σχέση οπόταν μιλούσαμε αραιά και που. Οι δρόμοι μας ενώθηκαν κατά κάποιον τρόπο όταν χωρίσαμε και οι 2 (κάτι σαν αλληλοϋποστήριξη). Αυτό το διάστημα των 2 χρόνων έχω βγει και με άλλους μόνο που δεν βρέθηκε ο κατάλληλος για να θέλω να προσωρήσω (ούτε συναισθηματικά ούτε σεξουαλικά). Ξέρω επίσης ότι έβγαινε και αυτός με την πρώην του για ένα διάστημα έτσι είχαμε σταματήσει να βγαίνουμε. Βασικά έχει δημιουργηθεί ένα μπάχαλο και δεν ξέρω τι να κάνω. Θα ήμουν πρόθυμη και να μείνω μαζί του αλλά ταυτόχρονα δεν θα έλεγα όχι ούτε σε έναν νέο έρωτα που θα με έβγαζε από το αδιέξοδο.

 7. Social Media says:

  Αγαπητή Μαρία, από την μία η σχέση είναι κυρίως σεξουαλική κι από την άλλη είναι κτητικός και δεν σε αφήνει να βγαίνεις και τσακώνεται μαζί σου όταν το κάνεις;

  Ακούγεται σαν να του έχεις παραχωρήσει πολλά δικαιώματα ενώ δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση. Ελπίζω να αγαπάς τον εαυτό σου πιο πολύ από ότι αγαπάς αυτόν…

  Με αγάπη

 8. μαρια says:

  Ειμαστε μαζι 2 χρονια…οταν συναντιομαστε το μονο που κανουμε ειναι σεξ…..ουτε να καθισουμε να δουμε λιγο τηλεοραση,ουτε να παμε για ενα καφε,ενα σινεμα και κυριως ποτε δε με εχει γνωρισει στον περιγυρο του….δε λεω ειναι τρυφερος μαζι μου αλλα ουτε αυτο φτανει….θελει να γινεται παντα το δικο του,να τα ελεγχει ολα…δε με αφηνει να βγαινω και αν με αφηνει παντα μετα τσακωνομαστε…αλλα το περιεργο ειναι οτι τον αγαπαω και δε μπορω να τον αφησω……

 9. Anonymous says:

  εμενα αγορι μου με εχει ξεγρηναψει και με ειδε σημερα ο απογευμα και σικοε και εφυγε του εστιλα μηνυμα και τελος αυτο ειτανε θα τον παρακαλαω αμα πια οοχου ελεος!!!!!!!

 10. Christy says:

  Λοιπον η δικη μου κατασταση εχει εως εξης. Ειμαι με καποιον εδω και περιπου 1 μηνα “χαλαρα”. Εγω του ξεκαθαρισα πως θελω σχεση,πως δεν ερχομαι ποτε δευτερη και αλλες τετοιες αρλουμπες. Αυτος μου ειπε πως δεν θελει να κανει σχεση τωρα και πως αυτο το διαστημα τον πληρουν οι φιλοι του αλλα αυτο δεν θα πει πως δεν νοιαζεται και πως θελει να κανει οτι θελει χωρις να δινει παντα λογαριασμο. Γενικα κοιμομαστε μαζι,κανουμε ξερετε τι, αλλα ειναι παααρα πολυ τρυφερος και σχεδον παντα αυτος μου μιλαει. Εγω τον χωρισα μια φορα γιατι θελω κατι που να βγαζει καπου και τοτε μεσω συζητησεων μαλωμων που μου ελεγε οτι περασε τελεια μαζι μου και οτι δεν με εκμεταλευτηκε ποτε γυριζει και μου λεει να δουμε πως θα παει και αν πληρουμε ο ενας τον αλλον δεν θα χρειαστει να κανουμε κατι με αλλους και ουσιαστικα θα φανει. Επισης μου ειχε πει πως πληγωθηκε μεσα στο καλοκαιρι και πως αν ερχομουν πιο μπροστα θα ημασταν μαζι. Λες και εμεις δεν πληγωθηκαμε! ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ! Τελοσπαντων i need help! Δεν ειναι αυτα που αναφερατε αν και χανεται μου λεει που ηταν η τι εκανε,τι κανει! Δεν χανεται με τετοιο τροπο .Κοιμομαστε μαζι αγκαλια ,ξυπναμε μαζι και δεν βιαζεται να κανει κατι. Δεν ειναι πως δεν κανουμε πραγματα η δεν τον βλεπω απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θελει την ταμπελα. Μου λεει πως εχει συναισθηματα για μενα και οτι εκανε το εκανε επειδη το αισθανεται και πως δεν με εκμεταλευτηκε ποτε. Ειμαι ερωτευμενη μαζι του και δεν ξερω τι να κανω.Σκεφτηκα να τον παρατησω αλλα λεω να προσπαθησω λιγο ακομα δεν ειμαι τοσο δυνατη. Τι λετε?

 11. Madame de Pompadour says:

  πάντως κάποιοι (άντρες – γυναίκες) είναι για να είναι πάντα αλλού! θα τους βρείτε τα βράδια να μιλάνε στα μουλωχτά με την ίδια γκόμενα εδώ και δεκαετίες!! αυτή επίσης από’δω και από’κει, τους παραμυθιάζει και τους 2 μαζί! και μετά λογικό είναι να είναι λίγο μπερδεμένοι και να συμπεριφέρονται όπως περιγράφεις! πάντως μην ασχολείστε με τα μπαλάκια (πιάνω-αφήνω-πετάω) ζήστε καμμια καλη καψούρα! Γιατι τα μόνα σημάδια που βλέπω εγώ είναι στο λαιμό μου.. και τα βλέπω και τρελενομαι και παίρνω αεροπλάνο κ’έρχομαι και φευγω για 1 μέρα! όλα τα αλλά είναι θέμα τύχης.. στον κατάλληλο τόπο τον κατάλληλο χρόνο

 12. bettyboop says:

  Δυστυχως αυτο πιστευω και εγω…το οτι δεν ξερει τι θελει ειναι σιγουρο :P… τραβιομαστε 6 μηνες ετσι..και ενω στην αρχη ολα καλα μετα αρχισε να απομακρυνεται και τελικα ειπε οτι αυτον τον καιρο ειναι φορτωμενος αλλα αρχικα πιστευε οτι θα εξελισσοταν σε σχεση..τωρα τι του λες?εντωμεταξυ σκεφτομαι εγω οτι αν ηθελε κατι συγκεκριμενο (καταλαβαινεις 😉 ) δεν θα μου μιλαγε περισσοτερο??τουλαχιστον να προσπαθησει λιγο..

 13. bettyboop says:

  Εχω απορια! Ο δικος μου ειναι οπως περιγραφεις παραπανω..εξαφανιζεται δεν με παιρνει τηλ και για ολα εχει μια δικαιολογια..παρ’ολα αυτα οταν του ειπα “τελος” με παρακαλουσε να μην χωρισουμε και οτι με θελει και μου ειπε οτι μολις περασει η εξεταστικη και ο στρατος (οπου να ‘ναι τελειωνει και τα 2) 8α ξαναβρεθουμε..προς το παρον εχουμε βαλει φρενο και ουτε μιλαμε πολυ ουτε βλεπομαστε..λες να μην με θελει?

 14. Ioanna says:

  Ετσι ακριβως είναι τα πραγματα όπως τα λες στο αρθρο σου..Εν το μεταξύ το κλου της υποθεσης είναι οτι δεν ξεκαθαρίζουν οι κύριοι ότι “Κοριτσάκι μ σε θέλω μόνο για σεξ”,και πρέπει να μπεις εσύ στη διαδικασία να κάνεις το ξεκαθάρισμα.Αν δεν το κάνεις,έχεις χάσει την μπάλα…αρχίζεις και αισθάνεσαι πράγματα και κολλάς,φρενάρεις και δεν βγάζεις φλας για καμμία κατευθυνση παρά μόνο για την ευθεία που καταλήγει μαζί του.Και ενώ στην πέφτουν κατά ρυπάς άνδρες εσύ,δεν βλέπεις τπτ…..Κάνεις λοιπόν το ξεκαθάρισμα και τον χρησιμοποιείς εσύ μέχρι να βρεις τον Μr right και μετά ο καλός επιβήτορας πάει για τσαι….

 15. giorgos193 says:

  Πολυ καλο το αρθρο σου, με εξαιρετικα ευστοχα επιχειρηματα! Θα συμφωνησω σχεδον με ολα και ιδιαιτερα με το εκτο κατα σειρα… Ακομα κι αν παρερμηνευσεις ολα τα υπολοιπα εξωλεκτικα μηνυματα η (καθ’ οιονδηποτε τροπο) απουσια ειναι – οπως πολυ σωστα παρατηρησες – φως φαναρι!

  Τα παντα στην ζωη ειναι θεμα προτεραιοτητων! Αν θες να δεις, να ακουσεις ή να περασεις χρονο με καποιον, θα το κανεις ανεξαρτητως λοιπων υποχρεωσεων… Αν αντιθετως δεν θες, παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο να ασχοληθεις…

  Αν και ολοι λιγο-πολυ τα γνωριζουμε αυτα, ειναι καλο ποτε-ποτε να μας τα υπενθυμιζει καποιος! Και παλι συγχαρητηρια για το αρθρο.

  Φιλικα,
  γιωργος

 16. bella kouniabella says:

  νομιζω ότι το χεις πιάσει το νόημα…όλη η κατάσταση που περιγράφεις μου φαίνεται αποθαρρυντικά οικεία… πανούκλα σε όσους εφαρμόζουν την τακτική “κάνω-σερβίς-πετάω-το-μπαλάκι-και-μετά-κατευθείαν-μεταβολή-και-πίσω-στα-ντους”

 17. InsomniaC says:

  Χαχαχα λες και εχεις κανει copy paste το wall μου.

  Προτιμω να κατσω σπιτι μου και να ριχνω πασιεντζα στο pc παρα να παω για ενα ποτο μαζι της.

  Δικαιο 100% σε ολα.

 18. xenia zanopoulou says:

  Πολυ ωραια τα λες! Εχεις απολυτο δικιο (δυστυχως!) Στη ζωη καταλαβα οτι αμα δε σε γουσταρει ο αλλος οσο και να τον ζαλιζεις δεν γινεται τιποτα. Οι γυναικες ομως ειμαστε εγωιστριες, δε μπορουμε να παραδεχτουμε οτι δεν μας θελουν!! Εγω εχω μια φιλη για παραδειγμα την οποια ο δικος της την κερατωσε μεσα στα πρωτα χρονια δεσμου και προσπαθω να της εξηγησω οτι πρεπει να τον ξεχασει και να μην επιμενει. Δεν την θελει…

Leave a Reply

Your email address will not be published.